Guia per a la preinscripció en línia

Guia per a la preinscripció en línia

La preinscripció escolar a l’educació infantil (3-6 anys)

Et guiem pas a pas durant tot el procés de preinscripció, perquè entenguis com funciona el sistema d’assignació de plaça als infants que accedeixen per primera vegada a l’escolarització en un centre educatiu determinat. De manera general, per a aquest any, són els nens i nenes que fan els 3 anys durant el 2021. És el cas del teu fill o filla? Doncs a continuació adjuntem la pàgina web realitzada pel Departament d’Educació.

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/infantil-3-6/inici/

En el cas que alguna família amb infants de 6 a 12 anys vulgueu canviar de centre educatiu per diversos motius: trasllat del domicili mobilitat forçosa de la família per qüestions laborals, o bé per la voluntat d’escolaritzar el vostre fill o filla en escoles amb un projecte educatiu més proper als valors familiars. En aquests casos, hauràs de seguir els mateixos passos de preinscripció que els infants que accedeixen per primera vegada a l’escolarització.

A continuació adjuntem la pàgina web realitzada pel Departament d’Educació.

https://preinscripcio.gencat.cat/ca/estudis/primaria/inici

 

Guia per a la preinscripció en línia
A més ha realitzat  una guia  on podeu consultar com realitzar la preinscripció i matrícula en línia.