SEGUIM TREBALLANT DES DE CASA

Estimades famílies Voleranyes,

 

Durant aquests dies de confinament estem vivint dies complicats i situacions familiars complexes i diverses. Des d’aquí us volem enviar tota la força per tirar endavant aquesta situació d’emergència.

 

Primer de tot, volem agrair-vos la vostra col·laboració en les diferents propostes i activitats que hem enviat els i les mestres de l’escola, però veiem que davant de l’ ampliació del període de  confinament, l’equip docent vol establir una via de contacte més bidireccional,on poder mantenir una relació més directe, visual, i a la vegada, poder obtenir resposta de les activitats realitzades.

 

Tot i això, no volem que ningú s’angoixi, al contrari, aquestes propostes seran petites activitats adaptades a l’edat, buscant al màxim l’autonomia de l’alumne/a  però sobretot voluntàries, és a dir, NO obligatòries. 

La idea és fer un acompanyament més proper per les famílies i alumnes, l’objectiu principal és enfortir  més la part emocional. Així que aquestes activitats han estat creades i pensades per mantenir el vincle entre els i les mestres de tota l’escola i els vostres fills i filles. 

 

Dilluns, dimecres i divendres pel matí els/les tutors/es penjaran per DINANTIA aquestes propostes.

Són vídeos tutorials FETS PER NOSALTRES ( tutors/es i especialistes), explicant propostes senzilles per a que puguin realitzar  i no per avançar temari. Sobretot la idea és que ens puguin veure  i sentir-nos a prop.

A la pàgina principal podeu veure alguns dels treballs que ens van arribant.

Esperem que ens puguem veure aviat,

 

L’equip de mestres de l’escola  Volerany.